Топломакс представи продуктите на полския завод Termet

На 01 юни 2018 г. в гр. Варшава се проведе годишното заседание на Общото събрание на Българска асоциация Природен газ. То беше открито от Председателя на Асоциацията г-н Сашо Дончев, който докладва отчета за дейността на Управителния съвет през 2017 г. и основните направления на дейността през 2018 г. По време на заседанието бе разгледан и одобрен планът на бюджета на Сдружението за 2018 г., отчетът на Контролния съвет за 2017 г. и отчетът за дейността на Български газов център за 2017 г. Бяха избрани нови членове на Управителния съвет (Овергаз Мрежи,  Булгартрансгаз, Ситигаз България, ТАСИ, Севлиевогаз-2000, Автометан, Аресгаз, Газтехника, Комекeс) и на Контролния съвет (проф. Георги Николов – асоцииран член-физическо лице, Петър Шопов, Овергаз Техника и Димитър Тойчев, Булгартрасгаз.)

Преди мероприятието членовете на Асоциацията се запознаха с продуктите на полския завод Termet и техните газови кондензационни котли EcoCondens Silver Plus, с любезното съдействие на ТОПЛОМАКС, дистрибутор за България.

Тези котли са изключително лесни за употреба - чрез прегледен контролен панел и лесно обслужване, компактния си дизайн. Стенни кондензационни газови котли EcoCondens Silver Plus са с много широк спектър на модулация на мощността: от 12% до 100%. Тези котли се характеризират със съвременен и модерен дизайн, лесен за работа за монтажника и потребителя. Компонентите, произведени от известни международни компании, гарантират най-високото ниво на качество, а също и възможност да се намери конструктивно решение с най-висока ефективност. Широкият диапазон на модулация позволява да се постигне ниска минимална мощност – това дава възможност котлите EcoCondens Silver Plus да се използват за отопление на апартаменти с много малка площ и в същото време, за разлика от конвенционалните котли, да се постигне най-висока ефективност.

Атрактивният дизайн и компактни размери позволяват използването на EcoCondens Silver Plus навсякъде: в кухня (свободно монтиран между кухненските шкафове) или във всяко друго обособено за това помещение. July 12, 2018

Топломакс

Газови котли, излъчватели, топловъздушни апарати, термостати, конвектори и препарати.

 • Условия за ползване
 • Условия на доставка
 • Политика за поверителност
 • Последни новини

  Излъчватели и въздуходувни апарати

  Промяна в цените от 01.08.2019 г.

  Нов каталог за термостати/регулатори/ и разпределителни колектори

  Информираме Ви, че излезе новия каталог за стайни термостати и разпределителни колектори

  Работно време

  Офисът на Топломакс ООД в София, ж.к. Люлин бл. 133 партер ще бъде затворен на 11-ти и 12-ти февруари 2019 г.

  Весели празници

  От 22.12.2018 г. до 02.01.2019 г. включително фирмата ни няма да работи.

  Топломакс представи продуктите на полския завод Termet

  По време на годишното заседание на Общото събрание на Българска асоциация Природен газ, което се проведе във Варшава, ТОПЛОМАКС представи газовите кондензационни котли EcoCondens Silver Plus на полския завод Termet, които се отличават с отлично качество, висока производителност на БГВ, добри цени, широк диапазон на модулация, безшумни, икономични и с мощност от 2,7 kw.

  Имате въпроси?

  02 / 827 90 87

  София 1324, Люлин 10,
  бл. 133 партер
  info@toplomax.com

  Топломакс ООД